Verzendverpakkingen met plakstrip

Verzendenveloppen met plakstrip en meer

Onze verzendenveloppen met plakstrip zijn ideaal voor het verzenden van documenten en andere platte items. Dankzij de handige plakstrip aan de achterkant van de enveloppen is het verzenden van pakketten nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u altijd de juiste envelop hebt voor uw producten. Of u nu een klein pakketje of een groot document wilt verzenden, Spee golfkarton helpt u graag om de juiste oplossingen te vinden.

Naast onze verzendenveloppen bieden we ook andere verzendverpakkingen aan, zoals kartonnen dozen en kokers. Onze kartonnen dozen zijn beschikbaar in verschillende maten en kwaliteiten, waardoor ze geschikt zijn voor het verzenden van diverse producten. Van boeken tot kleding, van elektronica tot voedsel: Spee golfkarton heeft voor elk product de juiste verpakking. Onze kokers zijn ideaal voor het verzenden van posters, tekeningen en andere lange items. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zodat u altijd de juiste koker hebt voor uw product.

Download de Catalogus

Progress Verzendverpakkingen met plakstrip

Ontdek verzendverpakkingen van Spee golfkarton

Bent u op zoek naar hoogwaardige verpakkingsoplossingen? Spee golfkarton levert via Progress Verpakkingen een breed scala aan verpakkingen welke voorzien zijn van een zelfklevende sluiting, welke eventueel zijn te voorzien van uw eigen bedrukking. Van industriële verpakkingen tot retail food verpakkingen, wij bieden een brede hoeveelheid aan producten die aan de unieke eisen van elke branche voldoen. Een van onze specialiteiten zijn de progress verzendverpakkingen: verpakkingen die speciaal ontworpen zijn om producten veilig en efficiënt te verzenden.

Neem contact op

Ontdek meer over Progress Verzendverpakkingen

Video

Onze werkwijze.

Zodat we samen tot de ideale oplossing komen.
Contact opnemenn 1. Contact opnemen
U neemt contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 475 595120 of een bericht te sturen naar info@speegolfkarton.nl
Advies over verpakking 2. Advies over verpakking
We bespreken de mogelijkheden en geven u advies over de juiste verpakking voor hetgeen dat u wilt verpakken, de eventuele bedrukking en de zaken waaraan de verpakking moet voldoen.
Sample maken 3. Sample maken
Nadat we hebben besproken waar de verpakking aan moet voldoen, maken we een sample. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze sample snel bij u wordt bezorgd.
Wij zorgen voor alle details 4. Wij zorgen voor alle details
Met oog voor detail zorgen wij voor het hele proces, van aanvraag tot tekening en van bedrukking tot de eerste levering.
Ontwerp naar de fabrikant 5. Ontwerp naar de fabrikant
Wij werken met verschillende fabrikanten zodat wij voor ieder verpakkingsprobleem de beste oplossing hebben.
Verpakkingen zijn klaar voor gebruik 6. Verpakkingen zijn klaar voor gebruik
De verpakkingen worden geproduceerd en perfect bij u aangeleverd.
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het